SLM Copenhagen isännöi tulevana viikonloppuna tämän syksyn ECMC-kokousta. Eurooppalaisten nahka- ja fetissijärjestöjen kattojärjestössä ECMC:ssä on tällä hetkellä 44 jäsenjärjestöä 16 maasta. Suomesta jäsenenä on MSC Finland. Vuosikokouksen eli AGM:n yhteydessä järjestetään myös Mr. Leather Europe –kisa.

MSC Finland on perustettu vuonna 1976 ja kaksi vuotta myöhemmin kerho hyväksyttiin ECMC:n jäseneksi. Vuonna 2004 ECMC:n vuosikokous pidettiin ensimmäistä kertaa Suomessa. ECMC:n nimissä järjestetään vuosittain myös ECMC Bike Run, moottoripyöräilytapahtuma, joka vuonna 2005 oli Punkaharjun maisemissa.

 

Vuosikokouksiin saapuu yleensä toista sataa virallista edustajaa ja observeria eri maista ja lisäksi tulee bilehaluisia fetissituristeja ainakin naapurimaista. Periaatteessa kustakin kerhosta viralliseen vuosikokoukseen voi osallistua kaksi virallista delegaattia ja kaksi observeria.

 

ECMC:ssä käytännön asioita hoitaa sihteeri, secretary. Kattojärjestön toiminta ei näy kovinkaan hyvin fetissikerhojen 4 500 jäsenelle eri maissa. Minkäänlaisia kokousraportteja tai tapahtumaraportteja ei löydy nettisivuilta. Tulevan kokouksen asialistasta ei ole sanaakaan netissä. Tiedottamisvastuuu jää kunkin maan omille kerhoille.

 

Mister Leather –kilpailu vetää porukkaa. Tänä vuonna kandidaatteja on kymmenen. Kaikki ovat oman maansa Mistereitä. Lopullinen valinta tehdään ensi lauantaina, 1.10.2011. Voittaja on oikeutettu osallistumaan Mr. Leather International –kisaan Chicagossa ensi keväänä.

 

Muutama havainto ehdokkaista: Nuorin ehdokas on ainakin kuvassa ”pehmeäkasvoinen” Alexi Carpentieri (19v.) Tukholmasta. Vanhin ehdokas on BLF Berlinin ehdokas Peter Browning (68v.). Tänä vuonna on mukana myös ehdokas Puolasta, Przemek Starosta. Berliiniläisen kerhon, BOG:n ehdokas Basti Flohr käyttää kuvassa silmälaseja. Sekin on edistystä kohti liberaalimpia aikoja.

Ehdokkaiden kuvat

AGM-viikonlopun ohjelma Kööpenhaminassa alkaa torstaina 29.9.2011. Tervetulojuhla on perjantaina. Lauantai on kokouspäivä ja illalla on gaalaillallinen ja Mister Leather –kilpailu. Gaalaillallinen on tehty viimeisen päälle, eli pieni määrä ruoka-ainetta on aseteltu taiteelliseksi kokonaisuudeksi. Superjuhlan jälkeen yö jatkuu nahkapartylla SLM Copenhagenin tiloissa Lavendelstrædella (raatihuoneen takana).

 

28.9.2011