Ensi kesän BikeRunin järjestää italialainen Leather Club Roma.  Ajeluviikko on kesäkuun 5.-10. päivinä.  Retkiä tehdään Apenniineille Toscanan ja Emilian välille.  Maisemat siellä ovat kuvankauniita.


BikeRunin tukikohta on pienessä Pievepelagon kylässä, asukkaita pari tuhatta. Maisema ei ole niinkään jylhää, jyrkkää vuoristoa, vaan pehmeämmin aaltoilevaa ja vihreää. 70 kilometriä itään on isompi kaupunki Bologna ja saman verran lounaaseen on kuuluisa Pisa. Jonkin verran pohjoiseen on Parma, joka maataloustuotteillaan vei voiton, kun Suomeen haluttiin EU:n elintarvikevirastoa. Se meni Parmaan, kun Berlusconin mielestä Parman juusto ja kinkku ovat ykkösiä.  Italiassa ovat lähekkäin rehevä maaseutu, kaunis vuoristo ja raikas merenranta.

Ajeluviikon ohjelmaan kuuluu kolmena päivänä kierroksia eri puolille lähiseutuja. Lisäksi voi käydä tutustumassa kuuluisiin hirtoriallisiin huviloihin. Useimmat niistä ovat mahtavia pikku palatseja hienoine puutarhoineen. Voi myös käydä Firenzessä, joka on etelän suunnassa. Ja siellä voi käydä tsekkaamassa Michelangelon David-patsaan.  Onko David liian laiha ja luiseva?

Apenniinit on Italian läpi kulkeva vuoristo. Se on myös maanjäristyssaluetta. Viimeksi oli isompi järistys 6.4.2009.

bikerunkartta