Finlandization-viikonloppu päättyi iltapäivällä brunssiin Hugos Roomissa Isoroballa. Finlandization-tapahtumissa on ollut tavallista runsaammin väkeä.

brunssi

Kuva: Hugo’s Roomin terassi oli viimeistä paikkaa myöten täynnä.

 

MSC:n puheenjohtaja Ari mietti brunssilla, miksi Finlandizationin suosio oli näin suuri:

Finlandizationia on mainostettu monin tavoin, mm. julistein. Facebookissa on sivut ja kerholla on omat sivut. Flyereitä on tehty. Heti pohjoismaisen ToE-kokouksen jälkeen aloitettiin sähköpostikampanja. Puheenjohtajan sähköpostiviesteissä aina muistutettiin tulevasta Finlandizationista. Pasi koko ajan evästi siitä, mitä tietoa viesteihin voisi panna. Sitten tuli vinkki, että “laittakaa sinne sähköpostiin sähköinen flyer”. Se kulkee koko ajan mukana ja siinä on linkki Finlandizationin sivulle.

 

Sana on kiertänyt hyvin ja se on houkutellut uusia ihmisiä mukaan. Siinä on tautalla jonkinlaista verkostoitumista. Mielenkiintoinen oli esim. eilinen Nalle-ristely.  Perjantaina risteilyä organisoinut Antti ilmoitti, että Emma tekee kierroksen Hakaniemen kautta, jotta Finlandizationiin aikovat ihmiset pääsevät suoraan meidän juhliin. Se oli loistava idea. Heillehän oli käynyt pieni vahinko: kun ristyeilyä suunniteltiin, ei huomattu että se osuu samaan päivään Finlandizationin kanssa. Kuulin, että 40 jäi Hakaniemessä pois, ja suuri osa taisi nousta Finlandization-laivaan, ei kuitenkaan kaikki. Ja se Emman ohiajo oli hyvin näyttävä tapahtuma.