Päivän iso uutinen kuultiin tänään Turussa, kun Tom of Finland -säätiön edustajat, mm. perustaja Durk Dehner ja Turun kulttuuripääkaupunki -projektin ihmiset esittelivät MSC:n väelle Tom of Finland -näyttelyä. Lisätietoa jäsensivuilla Prätkäposti-osuudessa ja puheenjohtajan haastattelussa

MSC:n puheenjohtaja kertoi asiasta puhelimitse klo 16.30. Alla on hänen raporttinsa.

MSC:n väkeä oli paikalla ennakoitua enemmän. Mukana oli esim. kahdeksan motoristin joukko Helsingistä. He olivat lähteneet Helsingistä jo klo 10 ja ajoivat Turkuun päin pienempiä teitä. Auditoriossa Turku 2011 -säätiö otti vieraat vastaan. Tom of Finland -säätiön perustaja Durk Dehner piti pitkän esityksen kuvin ja sanoin Tom of Finlandista.

 

MSC:n puheenjohtajan raportissa kerrotaan myös muita yksityiskohtia päivän tapahtumista

 

Kuuntele (vaatii sisäänkirjoittautumisen).

 

turkukorjattuversio