Münchenissä valittiin maaliskuun lopulla uusi Baijerin Mr. Leather.  Viime viikonvaihteessa hän sijoittui Chicagon kisoissa sijalle 11.  Millainen mies, mitä ajattelee asioista?

 

mrbavarian2011

 

Lutz Latzel on Münchenissä uusi Baijerin Mr. Leather 2011. Hän antoi oman nahkakerhonsa lehdelle haastattelun muutama päivä valinnan jälkeen.

Lutz, Sinut valittiin Baijerin Mr- Leatheriksi. Miten ekat päivät ovat
menneet?

Tuo viikonvaihde, jolloin minut valittiin, oli tosi hieno. Mutta pakko sanoa tämäkin: en ole vielä oikein sopeutunut uuteen rooliini. Siihen menee vähän aikaa.

Miten aikoinaan tulit mukaan fetissipiireihin?

Kun tulin Müncheniin, halusin välttämättä käydä Bau-baarissa tai Ochsengartenissa, joka on toinen nahkaväen suosima klubi. Halusin löytää jotain uutta. Tavallisissa farkuissa en uskaltanut sisälle, joten ostin uudet nahkahousut. Samana iltana menin Bauhun. Yllätys oli suuri. Siellä ei ollut ketään muuta, jolla olisi ollut nahkahousut jalassa.

Mitkä fetissit ovat sinulle mieluisia?

Fetissini on nahka, ja chapsit ovat minulle tärkeät. Kotonani ei ole vaatekaappi täynnä nahkaa, mutta nyt, kun olen Mister-tittelillä, varmaan hankin lisää vaatevalikoimaa. Päivittäin minulla on jotain nahkaa päällä. Univormutakkini on Saksan rautateiden mallia, nahkaa.

Miksi hakeuduit Baijerin Mr. Leather -kisaan?

Joitakin vuosia sitten minulla oli ystävä Chicagossa, ja hän pyysi minua mukaan International Mr. Leather -kisoihin. Sanoin hänelle: Tulen sitten, kun minulla on Mister-titteli. Siitä se lähti, ja ajatus pyöri mielessä. Viime kesänä tapasin senhetkisen Misterin, Thorstenin, edeltäjäni.  Siitä syntyi päätös osallistua.

Tuliko voitto yllätyksenä?

Tiesin, että minulla on kova kilpailukumppani, Guido. Mutta menin kisaan voitto mielessäni. Ja se toimi.

Millaisena koit kilpailuillan?

Se oli tosi hienoa. Ehkä se oli vähän venytetty. Alkoi pitkästyttää. Oli ehkä vähän esiintymiskuumetta, mutta minulla on amatööriteatteriharrastusta takanani, joten ei esiintyminen erityisesti jännittänyt. Minun esiintymisvuorollani oli teknisiä ongelmia, mutta kaiken kaikkiaan se meni ihan hyvin.

Entä illan kohokohta?

Oli kaksi kohokohtaa. Toinen oli tieto valinnasta Misteriksi. Toinen oli tuntia ennen, kun takana kulisseissa saimme hieman syötävää.

Mitä haluat tehdä Mister-kaudellasi?

Haluan jatkaa sitä työtä, jonka edeltäjäni Thorsten on aloittanut. Mutta omalla tavallani. Thorsten sai minut mukaan, ja aion jatkaa samoissa projekteissa. Yksi ensimmäisistä tulee olemaan vanhusprojekti. Muutenkin haluaisin, että nahka- ja fetissipiirit vahvemmin olisivat mukana muun homoyhteisön toiminnassa.

Onko jokin teema, joka on erityisen läheinen sinulle?

Fetissien ei pitäisi olla mitään salaseuramaista. Niistä olisi nautittava kaikkialla. Tämä meidän yhteisömme ehkä liian usein piiloutuu. Haluaisin olla eturivissä, rohkaisemassa ihmisiä tulemaan esiin fetisseissään, kuten nahkassa ja kumissa.

Millaiset sinun ominaisuutesi ovat hyviä Misterille?

Tulen ihmisten kanssa toimeen, rohkaisen, organisoin ja voin puhua ikävistäkin asioista. Pidän avoimista, helposti lähestyttävistä, inhimillisistä ja hauskoista tyypeistä. Se tekee kontaktit helpommiksi.

Millainen on jatkossa kalenterisi?

En ole vielä ehtinyt paljon tehdä suunnitelmia. Käyn eri kaupungeissa pride-paraateissa, menen Chicagoon Internationala Mr Leather -kilpailuun. Olen myös paljon Münchenissä. Täällä homokeskus Sub muuttaa ja Gay  Outdoor Club München täyttää 25 vuotta. Olen sen jäsen.

Jatkossa haluaisin perehtyä lisää fetissiskeneen muissa kaupungeissa. Ja kiitokset edeltäjälleni Thorstenille ja Perpetual Indulgenz -sisarille, jotka valintailtanani pitivät minusta kaiken aikaa hyvää huolta.

(MLC:n lehdestä)