Perjantai-illan Finlandization-tapahtumat sijoittuvat Tampereelle. Bussi lähti Helsingistä klo 20 ja nyt ollaan jo puolivälissä matkaa. Parikymmentä henkeä on mukana.

Bussissa on jo tunnelmaa. Mm. koskenkorva antaa terhakkuutta. Mukana ovat eilen haastatellut berliiniläiset ja tänään on saatu joukkoihin kaksi virolaista motoristia. Tampereelle saavutaan n. klo 22 ja bussi lähtee takaisin Helsinkiä kohti, kun Mixei sulkeutuu klo 4:n tienoilla.

(Tämän uutisen kirjoittaja ei ole mukana bussissa, vaan maalla Etelä-Hämeessä lähellä moottoritietä. Oli tarkoitus lähteä koiran kanssa kävelylle moottoritien sillalle kuvaamaan ohi ajavaa bussia , mutta kamera unohtui kotiin Helsinkiin. Hyvää matkaa menijöille! Tuossa sillalla olisimme vilkuttaneet)

tampereelle

 

Jälkikäteen kuultiin, että Tampereen Mixeissä oli kaikkiaan n. 60-70 ihmistä. Tamperelaisia oli aika vähän. Paluumatkalla saatiin sämpylöitä ja silmänruoaksi videoita. Kotona Helsingissä oltiin klo 7 mennessä lauantaiaamuna.