Aivan ensimmäiseksi haluan kiittää kaikkia teitä, jotka Finlandization 25 -viikon aikana osallistuitte eri tilaisuuksiin! Upeita ihmisiä, mahtava fiilis.

Kiitokset myös artisteillemme Jaakko, Lassi ja Sami.

Kiitos eri tapahtumien vastuullisille vetäjille: Matti (sauna), Risto (ToF-kävely), Risto ja Esa (Tampereen bussi), Ari (Mixei), Jaron (Pääjuhla) ja Ari (brunssi).

Lisäksi erinomaisen suuren kiitoksen ansaitsevat kaikki ne kymmenet ihmiset, jotka viikon aikana auttoivat tilaisuuksien käytännön järjestelyissä. Avustajiemme joukossa oli myös monia kerhoon kuulumattomia ihmisiä. Kaiken kaikkiaan avustajia viikon varrella oli lähes 50 ellei enemmänkin!

Henkilökohtaisesti haluan vielä erityisesti kiittää Jannea (Bear Wit Us), joka oli maanantai aamuna 04:30 kantamassa kanssamme tilataksillista kerhon omaisuutta laivalta kotiin turvaan.  Siihen kellon aikaan lähes 20 tunnin valvomisen jälkeen urakka olisi ollut mission impossible ilman apuasi!

Oman kiitokseni sain tänään, kun sain valmiiksi F25 ennakoivan tuloslaskelman.

Pasi / F25 työryhmä