Kesän aikana Turun Logomossa on ollut sateenkaariliputus useina päivinä.  Logomossa vanhalla VR:n konepajalla rautatieasemaa vastapäätä on koko vuoden Tom of Finland -näyttely. Se liittyy kulttuuripääkaupunkiohjelmaan.

Tom of Finland -näyttely avautui tammikuun puolivälissä, ja viime viikolla kerrottiin, että Logomossa on käynyt alkuvuoden aikana 112 000 kävijää. Siellä on muitakin vetovoimaisia näyttelyitä kuin Tom of Finland -retrospektiivi. Tutkija Kati Mustola on järjestänyt joitain opastettuja kiertokävelyitä näyttelyyn. Viimeinen opastettu kierros on joulukuun 1. päivänä.

 

MSC:llä on tänään oma juhlapäivä. Paikalla on vieraita Los Angelesista, Tom of Finland -säätiöstä. Jo eilen Hugo’s Roomissa kävi Durk Dehner, säätiön vetäjä ja perustaja. Oletko kuullut Dehnerien veljeskunnasta. Tässä on mielenkiintoista taustatietoa parin suomalaisystävän kertomana (audio)

http://ranneliike.net/teema/tomin-vuosi-2011-dehnerin-veljeskunta?srt=0&cid=2&aid=5027

 

Kuuntele tästä (vaatii sisäänkirjautumisen)

juhajakaritommuistoja

 

Logomo on kesän aikana liputtanut sateenkaarilipuin jo kolme kertaa. Stonewallin muistopäivänä 27.6.2011 oli liputus, samoin 27.7. , kun tuli kuluneeksi 37 vuotta Suomen ensimmäisestä seksuaalivähemmistöjen mielenosoituksesta Vanhan kirkon puistossa. Viimeisin liputus oli Turun Priden aikaan 6.8.2011.

 

logoosateenlkaarilippu