Ensimmäistä kertaa valittiin Saksan Mannheimissa Mr. Fetisch Germany. Voitto tuli ylivoimaisesti suosituimmalle Thorsten Geerkenille, kotoisin Bremenistä.

Kisat pidettiin jo pari viikkoa sitten saksalaisten nahka- ja fetissikerhojen vuosikokouksen “LFC Fetish Unity Weekend”in yhteydessä. Tapahtumaan osallistui 120 kerhojen edustajaa eri puolilta Saksaa, Itävallasta ja Sveitsistä. Perintöprinsseiksi valittiin Stephan Claasen (Mr. Leather Hamburg 2011) ja Lutz Latzel (Bavarian Mr. Leather 2011). Kilpailijoita oli neljä. Kilpailijoilta edellytettiin, että heidät oli jo valittu misteriksi oman kotikerhonsa alueella.

Mr. Fetish –titteli on uusi. Se tulee kilpailemaan Berliinissä pääsiäisenä valittavan German Mr. Leatherin kanssa. Mr. Fetish valittiin katsojien äänestyksellä. German Mr. Leatherin valinnan tekee jury, joka on ollut aika kansainvälinen.

Ensi vuonna saksankielisten kattojärjestön LFC:n kokous pidetään Berliinissä lokakuun 2012 alkupuolella.

 

mrfetish