Budapestissa ei ole ECMC-fetissikerhoa, mutta nyt ensi kertaa järjestetään yli 2 miljoonan asukkaan kaupungissa fetissiviikonloppu. Unkarilainen homolehti rohkaisee, että vihdoinkin on lupa panna oman fetissin mukaiset vaatteet päälle ja lähteä juhliin mukaan.

Sosialismiajoilta Unkarissa on ollut runsaasti myynnissä vanhaa venäläistä armeijakamaa, mm. saappaita.   Hyvin yhdisteltynä niillä saa miehekkään ulkomuodon. Viikonloppuna 17.-20. toukokuuta 2012 odotetaan kaupunkiin myös ulkomaalaista fetissiväkeä. Tapahtuman järjestäjänä on Budapestin Gay Fetish Community. Nettisivu tuntuu olevan aika tuore, joten kyse lienee yksittäisten ihmisten tai baarien käynnistämästä projektista.

 

Lippujen hinnat kiinnostavat. Unkari on ollut taloudellisissa vaikeuksissa ja forintin arvo on pitkään ollut aika heikko. Koko viikonlopun paketti maksaa 8000 forintia eli runsaat 25 euroa. Sellainen hinta saattaa köyhemmälle homolle olla liian korkea. Mutta maassa on hyvin toimeentuleva keskiluokka, jonka rahahuolet ovat vähäisiä.

 

Viikonlopun ohjelma

budapest-fetish2