Vuosittain SLM Aarhusin järjestämää Ragnarok-juhlaa vietettiin aurinkoisissa merkeissä kesäkuun lopussa Aarhusissa, Pohjois-Tanskassa. Juhlapaikkana toimi jo aiemmin toimivaksi osoittautunut Institute X, joka entinen varastorakennus Aarhusin ratapihan lähettyvillä, ja muistuttaa huomattavasti entisiä VR:n makasiineja Helsingissä.

Juhla alkoi hieman yli sadan hengen juhlaillallisella, josta siirryttiin kitkattomasti itse pääjuhlaan, joka jatkui pikkutunneille asti. Tilaisuutta varten rakennukseen oli rakennettu tanssilava ja erillinen, yläkerrassa oleva darkrooom, joka osoittautui erittäin suosituksi erityisesti juhlan loppua kohden.

SLM Aarhus on kaupungin kinkyelämän keskus. Klubilla on oma kerhotila kaupungin keskustassa kahdessa kerroksessa sisältäen baarialueen ja darkroom-alueen. Viime vuosina klubi on tietoisesti siirtänyt julkisuuskuvaa avoimempaan suuntaan, ollen joustavampi dresscoden kanssa useimpina iltoina. Juhlaviikonlopun perjantain etukäteisbileissä klubilla yli puolet vierailijoista oli vaatetuksessa, jossa MSC Finlandin bileisiin ei olisi asiaa.

SLM Aarhusin klubitiloihin pääsy vaatii jäsenyyden, joten klubilla on kaksi jäsenyystasoa. B-jäsenyyden saa suoraan ovelta kertamaksulla, ja kortti on voimassa ikuisuuden ja antaa vain pääsyn klubiin. A-jäsen vastaa MSC Finlandin täysjäsenyyttä, sisältäen vuosimaksun ja ECMC-kortin. Klubilla on A-jäseniä n. 110 ja B-jäseniä n. 1200, mutta moni B-jäsen on ollut klubilla vain kertakävijä. Paikallinen lainsäädäntö on syy jäsenyyden vaatimiseen kaikilta.

Viikonloppuna Aarhusissa järjestettiin myös skandinaavisten kinkyklubien edustajien Top of Europe -kokous, jossa MSC Finland oli myö edustettuna. Kokouksessa tapetilla olivat erityisesti jäsenhankinta ja dresscode, jotka vaikuttivat olevan jokaisen klubin huolenaiheena.