Finlandizationin pääjuhlassa lauantai-iltana valittiin vuoden 2012 Mister Fetish Finland. Kisan voittajaksi selviytyi turkulainen 38-vuotias yrittäjä Ville. Hän edustaa Suomea lokakuun lopulla Hampurissa pidettävässä Mister Leather Europe -kilpailussa.

mister-fetish

Ville kertoi, että hän haluaa olla rohkaisijana ja esikuvana kaikille, homoille ja heteroille. Jokaisella ihmisellä on jokin fetissi ja jokaisen pitäisi voida olla oma itsensä.

Kilpailu järjestettiin MSC Finlandin vuosittaisen Finlandization-tapahtuman yhteydessä. Kilpailijoita kisaan oli ilmoittautunut kolme. Paikalla ollut yleisö sai äänestää suosikistaan. Lopputulos laskettiin puoliksi yleisöäänten ja puoliksi neljän hengen juryn antamista äänistä.

 

Kilpailun ratkaisuhetkien aikaan voittaja antoi lyhyen haastattelun. Kuuntele

voittajanhaastattelu

 

Lisää tunnelmia pääjuhlasta Prätkäposti-osiossa (vaatii sisäänkirjoittautumisen)