Tänään alkaa Mr. Leather Europe -kisa ja se huipentuu huomenna lauantaina loppukilpailuun. Suomalaiskilpailijan Villen lähtötilanne on aika hyvä.

 

Hampurissa sää suosii ECMC-kokousta ja Mr. Leather Europe -kilpailua, Välimereltä on tulllut lämmin aalto, ja Hampurin lämpötilat päivällä ovat yli 20 astetta. Kilpailuun osallistuu 13 miestä eri puolilta Eurooppaa. Ensi kerran kilpailijat esittäytyvät Tom’ Saloonissa tänä iltana, perjantaina klo 22 jälkeen. Kilpailijoille arvotaan esiintymisjärjestys.

img_0512

Lauantaina loppukilpailu tapahtuu Ravintola Mazzassa myöhään illalla. 17 juryn jäsentä arvioi kilpailijoita, ja jakaa heille pisteitä. Myös yleisö pääsee äänestämään. Villen etuna on mutkattomuus ja avoin suhtautuminen ihmisiin. Luultavasti niillä henkilökohtaisilla ominaisuuksilla hän saa lisä-ääniä. Kannustusjoukot tekevät myös jonkinlaista lobbaustyötä. Ainakin Villestä on kuvallinen postikortti.

 

Hampurin St. Georgen” homovillageen” tai gaykaupunginosaan on kertynyt melkoinen määrä nahka- ja fetissiväkeä. Ruotsalaisia on jo tavattu ja virolaiset on nähty kaupungilla.