Amsterdamiin on perustettu vuonna 2011 LeatherHistory.eu -säätiö, joka kerää eurooppalaista nahka- ja fetissihistoriaa. Varat toimintaan saadaan lahjoituksina.

Kuva säätiön verkkosivulta

asrkisto

Säätiön johdossa on vapaaehtoistyöntekijänä Pieter Claeys. Hän kävi vuonna 2010 ECMC:n kokouksessa Frankfurtissa esittelemässä säätiön toimintaa, ja nyt hän oli Hampurin kokouksessa kertomassa lyhyesti, miten toiminta on lähtenyt käyntiin. Tänä vuonna säätiön verkkosivuilla on käynyt jo 32 000 ihmistä. Useimmat ovat etsiskelleet Mr. Leather -kuvia.

Arkiston näkyvin osa on nettisivusto, joka seuraa eurooppalaisia nahka- ja fetissitapahtumia. Sivustolle on viety tiedot mm. suomalaisen Villen valinnasta Mr. Fetish Finlandiksi pari päivää kilpailun jälkeen.

Nyt Hampurissa Pieter Claeys pyysi yhteistyötä. Klubeilta toivotaan historia- ja tapahtumakuvauksia, kunkin omalla kielellä tai englanniksi. Ne voi uploadata (ladata) sinne säätiön nettisivun kautta, osoite on

Home

Kuuntele Pieterin puheenvuoro Hampurin kokouksessa 20.10.2012

LS_50518leatherarchive

Chicagossa on laaja nahka-arkisto ja museo. Katso kuvaus wikipediassa