QX kertoo, että SLM Stockholm uusii kerho-ohjelmistoaan. Ensi viikonvaihteessa on kaksi uudenlaista iltaa.

SLM piti vuosikokouksensa helmikuussa, ja hallitus uusiutui huomattavasti. Nyt panostetaan klubin ohjelmistoon.  Klubi on auki 200 iltana vuoden aikana. Piter kertoi QX-uutissivustolle kuulumisia. Hän on hallituksessa seitsemättä vuotta.

SLM perustettiin 38 vuotta sitten, ja yhdistyksellä on ollut klubihuoneisto 1990-luvulta alkaen Wollmar Yxkulls -kadulla Söderin kaupunginosassa. Sihteeri ja tiedottaja Peter kertoo, että kahden viimeisen vuoden aikana tilaa on uusittu. Nyt on keittiö ja SLM:n klubi onkin maailman ainoa fetissiklubi, joka panostaa myös makuelämyksiin. SLM:n juhannus- ja joulujuhlat ovat tunnettuja ruuistaan.

slm

Tulevana viikonvaihteena on kaksi uutuutta. Perjantai-illan iskusana on suomalainen PERKELE.  Klubille rakennetaan yhdeksi illaksi sauna, kertoo varapuheenjohtaja Alexander. Sitä kokeiltiin jo syksyllä.

Lauantai-iltana on saksalaistyyppinen Club Berlin -ilta, jossa nahka ja kumi ovat valllitsevia. Farkuissa ja t-paidassa ei pääse sisään, paitsi jos ne ovat nahkaa. Saksalaisuus kuuluu musiikkivalinnoissa ja näkyy baarin tarjonnassa.

saaps

 

Kevään aikana tapahtuu paljon muutakin. Vappuaattona on nuorten avoimet ovet. Tapahtuma on pride-henkinen. Toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna 3.-4.5.2013  on perinteinen Bastille-tapahtuma, jo 26. kerran. Se houkuttelee myös ulkomaalaisia klubille. Viime vuonna puolet vieraista tulivat naapurimaista tai mannermaalta.

Helluntaina on Kinky Flygarefest (kinky ilmailutapahtuma?). Tukholmassa on suuri Stockholm Bear Weekend toukokuun puolivälissä, ja 17. toukokuuta karhut vierailevat SLM:n klubilla. Suuri sportti-ilta on suunnitteilla kesäkuun 5. päiväksi.

Klubi on auki muinakin viikonloppuina perjantaisin ja lauantaisin (dresscode) ja keskiviikkoisin (After Work klo 20-24).