Terveisiä MSC:n hallitukselta…

MSC:n viestintää on tarkoitus kehittää hallittavammaksi ja hallitus on pääättänyt ajaa alas Facebookissa toimineen FB-ryhmän alas (MSC Finland – Tom’s Club Member’s Group). Sen sijaan FB-sivu (www.facebook.com/mscfinland) säilyy toiminnassa. Lue lisää alta…


Ryhmä on alunperin tarkoitettu varsinaisille MSC:n jäsenille, mutta valitettavasti ryhmän jäsenistöä on varsin haasteellista hallita niin, että se pysyisi pelkästään jäsenten keskusteluryhmänä. Alasajo toteutetaan niin, että ryhmä poistuu käytöstä 2019 maaliskuun loppuun mennessä. Ryhmän alasajosta julkaistaan muistutuksia ryhmässä ennen lopullista sulkemista.

MSC:n tiedotuskanavina säilyy:

– jäsenkirje jäsenrekisterissä oleville jäsenille

– MSC Finland web-sivu: www.mscfin.fi

– Kaikille avoimet Facebook sivu www.facebook.com/mscfinland sekä Instagram ja Twitter: mscfinland

Käythän laittamassa sivun ja somekanavat seurantaan!
Kerhon suuntaan voi lähettää sähköpostia info@mscfin.fi