Joka vuosi pääsiäisen aikaan Berliiniin kokoontuu tuhansia nahka- ja fetissiharrastajia ympäri Eurooppaa. Berliinin pääsiäistapaamisia on järjestetty 1970-luvulta alkaen. Mainosarvoa lisää German Mr. Leatherin valinta.

Berliinissä on jo monena vuonna pidetty kahdet rinnakkaiset pääsiäisjuhlat. Suuremmat juhlat ja isompi budjetti on Berlin Leder und Fetisch -järjestöllä eli BFL:llä (blf.de). Ohjelmavihkossa tänä vuonna oli yli sata sivua, ja siitä suurin osa kalliita mainoksia. Pääsiäistapaamisen huippukohta oli German Mr Leatherin valinta pääsiäispäivänä Gay Axell Hotellissa. Jo edellisenä päivänä oli valokuvaussessio kaupungilla. Uusi German Mr. Leather 2011 on Peter Browning. Henkilötietoja on vaikea löytää. Ilmeisesti kilpailussa oli vain kolme kandidaattia.

germanmrleather2011

 

 

Toinen Berliinin pääsiäistapaamisen järjestäjä Biker ohne Grenzen, BOG on jo useamman vuoden ajan valinnut oman Mr. Fetish Bikerin. Kandidaatteja oli kuusi ja heistä on enemmän tietoja saatavilla netissä.  (bog-berlin)
Basti Flohr valittiin. Hän on 27-vuotias ja kotoisin Berliinistä.

mr-fetish-biker

 

Molemmat Berliinin pääsiäistä järjestävät klubit ovat ECMC:n jäseniä. Läheskään kaikki eivät voi ymärtää, että kaksi ECMC-kerhoa ei voi toimia yhdessä, vaan “sotajalla” on oltu jo useita vuosia. BLF yritti joitakin vuosia sitten aktiivisesti estää BOGn pääsyn ECMC:n jäseneksi.