Saksankielisten nahka- ja fetissikerhojen yhteenliittymä LFC Leder und Fetisch Community kokoontuu tulevana viikonloppuna Mannheimiin vuosikokoukseen. LFC on saksalainen vastine Top of Europelle. Siihen kuuluu 18 nahka- ja fetissiklubia.

LFC:n vuosikokous ja juhla Fetish Unity Weekend  noudattaa vakiokaavaa. Perjantaina on tervetulojuhla, lauantaina vuosikokous ja alkuillasta alkaa juhla-gaalapäivällinen, joka myöhemmin illalla tiivistyy Mr. Fetish Germany 2011 -kilpailuun.

Tämä on nyt ensimmäinen kerta, kun valitaan tällainen yhteis-saksalainen Mister Fetish. Kilpailu on saanut paljon tukijoita tai sponsoreita: RoB Berlin, Tom´s Hotel Berlin, HM Leder Bremen, Blackstyle Berlin, Leathers Berlin, GEAR Berlin, Lustfashion Berlin, Rubber Factory Berlin, RubAddiction Berlin, Tigerrooms Berlin, Spexter München, Wesp Leder Design Aachen, Leather Factory Stuttgart, Slingking Berlin, Mr Chaps Hamburg, Berlinstarfilm, Diburnium München ja Alex Baresi Shop.

 

mrfetsihgermany