Tammikuun lopussa 2012 Münchenin Löwenclubin oman kerhotilan ovet sulkeutuvat lopullisesti. Kaupungin omistama energiayhtiö on irtisanonut vuokrasopimuksen syytä kertomatta.

Vuokranantaja ei halunnut neuvotella tilanteesta. Apuun pyydettiin valtuustossa oleva Thomas Niederbühl, joka on aktiivinen HLT-asioissa. Hänenkään yritykset eivät johtaneet mihinkään. Nyt vedotaan kerholaisten apuun: huoneisto pitää luovuttaa tyhjänä ja edessä on kova purkutyö.

Löwenclubin kodittomuus aiheuttaa monenlaisia tilapäisjärjestelyitä. Maaliskuun alkupuolella 7.-11. 3.2012 on suuri Stark-bier-festival, ja pääjuhlan “Leijonien yön” paikka on edelleen auki. Sen sijaan Bavarian Mr. Leatherin valinta 8.3.2012 tapahtuu entiseen tapaan Oberranger-teatterissa.

Kerran kuussa on myös kerhoiltoja, ja ne pidetään eri baareissa. Löwenclub järjestää kerran kuussa myös keilausiltoja.

 

underground2