Vuoden 2011 International Mr. Leatheriksi valittiin Chicagossa Pariisista kotoisin oleva Eric Guttierez. Nyt hän oli Hampurissa ECMC:n vuosikokouksessa kertomassa kokemuksistaan.

eric1

Eric on syntynyt Pariisissa espanjalais-taustaiseen motoristiperheeseen, ja sitä kautta ehkä hänellä on ollut kiinnostus nahkaan jo lapsesta saakka. Elämänkumppaninsa kanssa hän on ollut aktiivisesti mukana eurooppalaisessa fetissiskenessä anakin 10 vuotta. Vuonna 2010 hänet valittiin Mr. Leather Parisiksi ja sen jälkeen Mr. Leather Franceksi. Tätä kautta hän päätyi ECMC:n Mr. Leather Europeksi lokakuussa 2010. Hänet lähetettiin Chicagoon ja toukokuussa 2011 hän voitti IML:n eli hänestä tuli International Mr. Leather.

 

Eric on kierrellyt paljon Euroopan Mr-kilpailuissa ja toiminut kilpailujen tuomaristoissa. Hän on kertonut, että hän haluaa korostaa nahka- ja fetissiyhteisön moninaisuutta, ja olla esimerkkinä avoimuudesta, sallivuudesta ja suvaitsevaisuudesta. Hän on kertonut motokseen: ”Ei ole aina helppo olla se, mikä on, mutta niin on kuitenkin parempi kuin teeskennellä olevansa jotain muuta”.

 

Ericin puheenvuoron voi kuunnella tästä (vaatii sisäänkirjoittautumisen)

 

Ericin voittomitalli IML-kilpailusta

eric-mitalli