Tukholman pride-viikko on meneillään. Pride-paraati on lauantaina, 3. elokuuta. Myös SLM Stockholm on täysipainoisesti mukana pride-juhlinnassa.

SLM:n kerhohuoneisto on auki joka ilta pride-viikon aikana. Tiistai on naisten ilta, keskiviikkona avoimet ovet kaikille, torstaina avoimet ovet miehille, perjantaina ja lauantaina pride-fetissiklubi vain jäsenille, ja sunnuntaina pubi-ilta.

SLM Sockholm osallistuu myös pride-paraatiin lauantaina 3. elokuuta 2013. Paraati lähtee klo 13 paikallista aikaa Medborgarplatsilta ja etenee keskustan läpi Östermalmin urheilukentälle. Siellä on tämänvuotinen pride-puisto. Se on olympiastadionin vieressä, Tunnelbana-asema: Stadion.

Pride-talossa, Sergels torg 3, on monenlaista ohjelmaa läpi viikon. Keskiviikkona klo 17-18 on keskustelutilaisuus BDSM:stä ja heteronormista. Keskustelussa nostetaan esiin sukupuoli ja BDSM-käytännöt. Eli luutavasti hieman queer-teoriaa.