Berliinissä vietettiin 10. kertaa Folsom Europe -fetissitapahtumaa. Suomalaiset vieraat ovat jo palailleet takaisin kotiin.

Vuosi vuodelta Folsomin kävijämäärä on suurentunut ja kansainvälistynyt. Kävijämäärästä ei vielä ole tietoa, mutta vanhaan tapaan lauantaina Fuggerstrassella oli kova ihmisvilinä. Varmaan voidaan puhua kymmenistä tuhansista vieraista.

Berliinissä Folsom on säilynyt fetissiväen omana juhlana, kun taas San Franciscossa siitä on tullut  kuin näyttely: heterot kiertelevät siellä ihmettelemässä. Berliinin Folsomkin on näkymispaikka. Hyvin halukkaasti ja avomielisesti asetutaan kuvattaviksi.

 

Folsom on myös hyväntekeväisyystapahtuma. Pieni osa varoista lahjoitetaan sosiaaliseen toimintaa.

 

Viime vuoden youtube-kuvia

https://www.youtube.com/watch?v=7eXRpaUbI0M

 

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/7eXRpaUbI0M” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>