Tänään maanantaina Bike Runin vieraita odotetaan St. Gotthardilla, vuoristotien korkeimmalla kohdalla. Klo 20 on illallinen ja ja tervetulodrinkit.

Sveitsissä moottori- ja pikatiet ovat maksullisia. Jokaisella on oltava kortti, josta käy ilmi, että 40 Sveitsin frangin vero on maksettu. Merkin saa rajalta ja bensa-asemilta. Ilman verolipuketta ajeleva saa vähintään 75 euron sakot.

sveitsi

St. Gotthardissa odottelevat myös Bike Runin ajo-oppaat: Manfred, Fritz, Johannes, Peter v. K., Peter W., Stefan, Peter S.ja Joe. Oppaita tarvitaan monta, koska retkivaihtoehtoja on erilaisa ja erityyppisille ajajille.

Toinen suomalaisryhmä (Pertti co.) kertoi eilen matkastaan Keski-Euroopan läpi:

“Lauantaina oltiin Hampurissa (mm. SLUT-klubilla). Sieltä ajettiin Berliiniin. Berliinistä sunnuntaina prätkät junaan ja junalla Müncheniin. Münchenistä tänään maanantaina Sveitsiin.”