MSC Finlandin finlandization-pääjuhlassa valittiin sunnuntain vastaisena yönä uusi Mr. Fetish Finland: kisassa oli kolme kandidaatia, ja kisan voitti Helsingin seudulla asuva Jouni.

Jouni on viime vuosina tehnyt fetissitaidetta ja hän on suunnitellut mm. viime vuoden ja tämän vuoden Finlandization-julisteet. Paikalla ollut monisatapäinen yleisö voi äänestää omaa ehdokastaan. Lisäksi oli kolmen hengen tuomaristo, ja lopputulos perustui puoliksi yleisöääniin, puoliksi tuomariston päätökseen.

Finlandizationin pääjuhla ja fetish-kilpailu järjestettiin Kaapelitehtaan pannuhallin holvimaisissa kellaritiloissa, joissa raskas betoni on pääelementti.

Mr. Fetish Finland on “julkinen” virka. Hän edustaa moni-ilmeistä fetissiyhteisöä. Lokakuussa hän matkustaa Roomaan Mr. Leather Europe -kisoihin Suomen edustajana,

Seuraavassa Jouni kertoo itsestään ja siitä, miten lähti mukaan mister-kilpailuun (kuuntelu näyttää vaativan sisäänkirjoittautumisen)

mrfetishfinland2013

Edellisen vuoden Mr. Fetish Finland Ville luovutti eteenpäin voittajanauhansa ja hän kertoi menneestä vuodesta. Huippuhetkiä ovat olleet Hampurin Mr. Leather Europe -kisa ja vierailu Rooman nahkaklubilla joulukuussa.  Ulkomaiset kerhot panostavat tällaisiin vierailuihin niin, että vieras todella kokee olevansa tervetullut. (kuuntelu vaatii sisäänkirjoittautumisen)

 

edellinenmrfetish

Tässä kuvassa poseeraavat yhdessä uusi ja vanha Mr. Fetish Finland