MSC-logo
MSC-logo
header-pic

Mainostus

Mainostaminen kotisivuilla

MSC Finland – Tom’s Club ry myy mainospaikkoja kotisivuilleen. Yksittäinen mainospaikka on kooltaan 130 x 294 pikseliä ja se sijaitsee jokaisella www-sivuston sivulla, sekä etusivulla että alasivuilla. Mainospaikka on ei-animoitu bittikartta.

Vuosimaksun maksamalla yritys tai muu taho saa oikeuden yhteen mainospaikkaan vuoden ajaksi. Vuosimaksu sisältää mainoksen ensimmäisen asettamisen ja 2 mahdollisuutta vaihtaa mainoskuvaa vuoden aikana. Mainoskuva vaihdetaan toimittamalla uusi kuva osoitteeseen msc-info@mscfin.fi. Samaa mainoskuvaa käytetään sekä suomen- että englanninkielisillä sivuilla. Mainoskuva linkittää maksajan määrittämään www-osoitteeseen, jota voidaan vaihtaa kuvan vaihtamisen yhteydessä myös 2 kertaa vuoden aikana.

MSC:n sivuja ladataan keskimäärin 4000 kertaa kuukaudessa ja vierailuja on keskimäärin 1000 kappaletta kuussa. 82% kävijöistä on Suomen alueelta.

Yksittäisen mainospaikan hinta on 300 EUR (ALV 0%) vuodessa.

Jäsenetujen tarjoaminen

Jäsenetujen tarjoaminen MSC:n jäsenille tarjoaa mahdollisuuden markkinoida palveluita ja tuotteita yhdistyksen jäsenille. Jäseneduista kerrotaan MSC’n kotisivuilla ja ne tulee tarjota tasapuolisesti kaikille, joilla on voimassa oleva MSC:n jäsenkortti. Edellisen vuoden jäsentarrat kelpaavat seuraavan vuoden tammikuun ajan.

Jäsenetu voi olla esimerkiksi:

* Alennus tuotteista, vähintään 10%
* Erityishinnoittelu, kaupan päälle -tarjous tai erityisten tuotepakettien tarjoaminen

 

Jäsenetujen tarjoaminen on maksutonta yrityksille. Ilmoittamalla jäseneduista osoitteeseen msc-info@mscfin.fi ne lisätään yhdistyksen kotisivuille.

MSC FINLAND – TOM’S CLUB