Perjantaina Itävallan Linzissä SM-ryhmätilanne johti onnettomuuteen. 40-vuotias mies tukehtui.

Poliisi tutkii Linzissä tapahtumien kulkua. Nyt selvitetään, onko muilla SM-ryhmätilanteeseen osallistuneilla ollut osuutta kuolemaan. Asiaa tutkitaan vakavan ruumiinvamman ja siitä johtuneen kuoleman aiheuttamisena.

Neljä miestä, iältään 29-41 vuotta, osallistui yksityisasunnossa SM-ryhmäseksiin. Asiasta oli etukäteen sovittu. Hieman ennen puolta yötä päivystävä lääkäri sai hälytyksen. Paikan päällä Thomas P. todettiin kuolleeksi.

Asunto oli kuolleen asunto. Poliisi tutkii tapahtuman kulkua. Asunnosta löytyi monia välineitä, joita käytettiin. 40-vuotias oli joutunut onnettomuuteen bondage-tilanteessa. Poliisi sanoo, että onnettomuus on voinut syntyä kuolleen oman toiminnan takia, mutta muiden osuus selvitetään. Ruumiinavauksessa varmistui, että kuoleman aiheutti tukehtuminen.

(Kurier)