Frankfurtin perinteikäs nahka- ja fetissibaari Stall on palannut juurilleen. Uusi baarinpitäjä muuttaa toimintalinjaa. Paikka muuttuu takaisin aidoksi nahkabaariksi.

Nahka- ja fetissi-ihmisiä on viime vuosina ihmetyttänyt Frankfurtin Stallin sekava linja. On ollut ilmapalloja, säihkettä ja glamouria. Henkilökuntakaan ei edustanut mitään fetissiryhmää. Vuodenvaihteessa omistaja vaihtui, ja nyt, kahdessa kuukaudessa, muutos on selvä. Frankfurtissa vierailevan nahka- tai fetissimatkaajan kannattaa pistäytyä Stallissa.

Eri viikonpäivinä on hieman erilainen teema. Víikonvaihteessa dresscode on tiukimmillaan. Maaliskuun 4. päivänä on ensimmäistä kertaa nahkakirpputori. Paikan omistaja Bernd kertoo, että hänellä itsellään ollut ongelmana, mihin sijoittaa vanhoja nahkavaatteita, jotka eivät enää sovi päälle.

stall

 

Vuonna 1985 perustettu Frankfurtin nahkaklubi FLC pitää silloin tällöin jäseniltojaan Stallissa. Tänä iltana (24.2.2012) ilta alkaa klo 22. Pukukoodi on tiukka ja FLC:n miehet ovat ovella tarkistamassa. Poikkeuksia ei sallita. Seuraava jäsenilta on vasta juhannuksena 22.6.2012..

 

 

Stallin nettisivu ei ole lainkaan ajantasalla paitsi kartan osalta