Berliinin pääsiäistä vietetään 38. kerran. Kaupungissa on tuhansia nahkamiehiä ympäri maailmaa. Tänään pääsiäispäivänä klo 18 alkaa German Mister Leatherin valinta hotelli Axelissa.

Pääsiäisen aikaan on hyvin monenlaista ohjelmaa. Perpetuellen Indulgenze -nunnajärjestöllä oli eilen illalla kymmenettä  kertaa perinteinen pääsiäisgulassi-ilta Cafe PositivHIVissä. Nunnat tunnetaan hyväntekeväisyystyöstään HV-positiivisille. Monet “nunnista” ovat partaisia ja heillä on usein alla nahkaa. Aikaisemmin päivällä heillä oli perinteinen pääsiäiskävely.

sissters

Tänä iltana klo 18 juhlakansa kokoontuu Axel-hotelliin valitsemaan uutta German Mr Leatheria vuodelle 2012. Juhla on luonteeltaan sellainen, että se kiinnostaa lähinnä saksalaisia. Kandidaatit esiteltiin jo torstai-iltana. Eilen iltapäivällä oli lehdistötilaisuus ja valokuvaussessio Marlene- Dietrich  -Platzilla (ohjelmalehtisen mukaan). Voittaja julistetaan n. klo 21 paikallista  aikaa.

 

Video eilisestä esittäytymisestä katumaisemassa löytyy Prätkäposti-palstalta (vaatii sisäänkirjautumisen)

 

 

Nahkakarhuilla on erityisohjelmaa Berliinissä tämän viikonlopun aikana. Järjestäjänä on Spreebären.

http://www.spreebaeren.de/sprbbearversions2012.html

spreekarhut

Berliinissä on kaksi ECMC-kerhoa. BLF eli Berlin leder und Fetisch järjestää tämän tunnetumman ja isomman pääsiäistapahtuman. Bikers ohne Grenzen eli BOG on enemmän moottoripyöräilyyn keskittyvä kerho. Heillä on omaa pääsiäisohjelmaa, ja he valitsivat jo perjantaina André Wernerin uudeksi Mister Fetish Bikeriksi .

 

mr-fetish-biker_0