MSC Finlandin 40-vuotisjuhla, Finlandization 30. kerran, kattojärjestön ECMC:n vuosikokous Helsingissä ja Mister Leather Europe2016:n valinta – siinä viikonlopulle ohjelmaa. Mitä tapahtuu perjantaina, 26.8.2016?

Noin 20-25 vapaaehtoista on valmiina viikonlopun juhliin. Eilen, keskiviikkona, käytiin viimeksi läpi viikonlopun ohjelman yksityiskohtia.

Myös ulkomaisia kokous- ja juhlavieraita alkaa valua Helsinkiin. ECMC:n vuosikokoukseen odotetaan ainakin 50 kokousedustajaa. Mr Leather Europe -kilpailuun osallistuu 11 misteriä ja mukana seuraa tuntematon määrä aveceja ja muita tapahtumasta kiinnostuneita. Ruotsin- ja tallinnanlaivoilta purkautuu varmaan myös jonkin verran vieraita naapurimaista.

Infopisteestä saa ennakkoliput ja matkailumateriaalia ja sieltä voi ostaa jotain varusteita. Infopiste on Karhupuistossa lähellä vieraille suositeltuja hotelleja. Lippakioskilla neuvotaan harhailevia, miten pitää toimia ja mistä löytyy. Kioskin omistaja Mikko ilmoitti jo Facebookissa, että kaikki on valmista.

Infopiste avautuu Karhupuiston Kulmakahviossa perjantaina klo 11 ja se on auki klo 14:ään. Illalla klo 21 infopiste siirtyy DTM:ään, jossa alkaa Tervetulojuhla. Lauantaina infopiste on jälleen Karhupuistossa klo 11-14.

karhupuisto-terassi

 

Perjantai-iltana Tervetulojuhla

Tervetulojuhla alkaa DTM:ssä Mannerheimintiellä klo 21. Siellä nähdään ja esitellään ensi kertaa Mister Leather Europe -kilpailun osanottajat, kun heille arvotaan esiintymisnumerot loppukilpailua varten. Kilpailijoita on 11 ja kaikki ovat omien kerhojensa valitsemia mistereitä. Mukana on myös Puolan ja Tsekin kilpailijat. Nahka- ja fetissi-Eurooppa vähitellen laajenee itään päin.

Tervetulojuhlassa julkistetaan MSC Finlandin painotuore 40-vuotishistoriikki. Tämä on sopiva ajankohta historiikille, koska nyt on vielä joitakin entisiä ja nykyisiä jäseniä, jotka muistavat alkuvuosien tapahtumia. MSC Finlandin valmisteluryhmä muodostettiin syyskuussa 1975 ja perustamiskokous oli vuoden 1976 alussa. MSC Finlandin hallitus on kutsunut kunniavieraiksi viikonlopun juhliin kerhon perustajajäseniä. Ainakin kaksi perustajajäsentä on tulossa.

Liput 9 euroa, ovelta.

 

Vuonna 1976 kerhon nimi oli SLM Finland, mutta pian se muutettiin MSC Finlandiksi. Kuvaus kerhon perustamiskokouksesta 21.2.1976 oli Prätkäpostissa no 2.

pp-1976-3-02pöytäkirja