24.10. Thirsty Scholar

Klubi-ilta tutussa paikassa:

16.00 -17.00 Chemsex työpaja/keskustelu-tilaisuus. Tule kuulemaan mitä Chemsex-hankkeessa on tehty ja keskustelemaan aiheesta. Tilaisuuden vetää projektityöntekijä Miina Kajos ja pj Jukka.

17.00 – 18.00 MSC jäsenistölle avoin hallituksen kokous. Keskustelemme MSC 45-v juhlavuoden toimintasuunnitelman toiveista ja mahdollisista muutoksista klubi-iltojen toteutuksen suhteen.

18.00 – 22.00 (23.00) Fetish social Kerhoilta Worker-henkeen, kaikki MSC dresscode on todellakin sallittu!

Korona-ohjeistus:
Kerhoilta toteutetaan tiukkojen korona-rajoitusten puitteissa mahdollisimman turvallisena. Käytämme
maskeja. Kerhoillassa 24.10. ei ole darkkaria. Thirstyssä pöydät ja penkit on Pubin toimesta aseteltu vastaamaan koronarajoitusten määräyksiä. Pidättäydymme liiallisesta liikunnasta tiloissa, suurin sallittu
asiakaspaikka määrä on 50 hlö, joten saavuthan ajoissa. Kuten MSC Pride -tilaisuuksissa niin nytkin kerätään osallistujalista, joka tuhotaan kahdenviikon kuluttua tilaisuudesta, tämä mahdollisen korona-jäljityksen vuoksi.
Mikäli tunnet olosi ”huonovointiseksi tai sairaaksi” pysyt kiltisti kotona.

21.11. Marraskuun kerhoilta

Marraskuun MSC klubi-iltaa 21.11.2020 sovitellaan edelleen pidettäväksi ClubX:llä, todennäköisesti joudumme porrastamaan tätä tutustumis-tapahtumaa 20-hengen ryhmiin. Tähän ClubX iltaan toivomme
etukäteisilmoittautumista: nimi ja ryhmä toivomus esim: nahka, kumi, sportti: info@mscfin.fi
ClubX:llä noudatamme heillä voimassa olevia korona-ohjeita, nämä ja muut tilaisuuden infot seuraavassa jäsenkirjeessä.

5.12. Joulukuun kerhoilta ja syyskokous

MSC syyskokous ja pikkujoulut 5.12.2020. Mikäli korona-tilanne pahenee, niin MSC hallitus on päättänyt, että syyskokouksen ajankohtaa voidaan aikaistaa. Tilaisuus on tarkoitus järjestää Pub Thirsty Scholarissa, mutta ravintoloiden koronarajoitteiden vuoksi paikkaa voidaan tarvittaessa vaihtaa.

Seuraamme edelleen viranomaisten ohjeita ja suosituksia kokoontumisten järjestämisen suhteen. Tapaamisten ajankohtaan tai paikkoihin voi tulla muutoksia.