Nyt jo 39. kerta: Berliner Ostertreffen. Tänään kiirastorstaina on ollut varsinainen aloituspäivä. Pääsiäisjuhlilla on kaksi järjestäjää: BLF ja BOGBerlin. Valitaan myös kaksi misteriä: Mr German Leather ja Mr. Fetisch Biker.

Perinteiseen tapaan myös suomalaisia on mukana Berliinissä. Toisaalta on myös niitä suomalaisia, jotka sanovat, ettei tänä viikonloppuna kannata paljon juhlia ulkona, kun kaikki paikat ovat täynnä nahka- ja fetissijuhlan väkeä.

Mister-kisojen lisäksi on monenlaista ohjelmaa: Sex- ja fetishpartys, kumiparty, sportswear, sneaker, skin ja uniform, Lederdinner ja Lederbrunch eli nahkapäivällinen ja -brunssi, fetishboot, homo Schnitzeljahti ja kaupunkikierros.

Ikävänä uutisena Berliinistä kerrotaan, että Rob-liikkeen toinen perustaja Oswin Struik on yllättäen kuollut runsas viikko sitten. Jotkut ovat ehkä hänet tavanneet. Berliiniläiselle fetissiväelle hän on ollut käsite.