Amerikkalainen Globe-lehti paljasti eilen yksityiskohtia Osama bin Ladenin yksityiselämästä. Näiden tietojen luotettavuudesta ei ole tietoa. Bin Laden halusi käydä Houstonin Ripcord Clubilla, pahamaineisessa nahkamiesten diskossa.


Globe-lehden eilisessä numerossa on pitkä juttu Osama bin Ladenista ja hänen homoudestaan. Siitä ei voi tietenkään olla varma, onko juttu totta vai sepitettä.Globen mukaan Osama bin Laden oli homo, vaikka hänellä olikin viisi vaimoa ja 20 lasta. Ne olivat hänen epätoivoinen yrityksensä peittää kiinnostus miehiin.

Lehden mukaan al Qaidassa bin Ladenin homous oli “julkinen salaisuus”. Osamalla oli läheiset suhteet luottohenkilöihinsä, erityisesti sanansaattajaan Abu Ahmed al-Kuwaitiin. USA on tiennyt asiasta jo 20 vuotta. Bin Laden oli liittolainen, kun Afganistanissa taisteltiiin venäläisiä vastaan.

Yksi lehden tietolähde kertoo, miten hän tapasi “Tim Osaman”, lyhyttukkaisen, parrattoman turkkilaisen miehen Houstonissa 1987. Bisness-keskustelujen jälkeen Tim Osama vaihtoi vapaalle ja yritti vikitellä keskustelukumppaninsa. Hän halusi myös tutustua Houstonin Ripcord-klubiin, joka oli pahamaineinen nahkaklubi. Amerikkalainen keskustelukumppani ei kuitenkaan halunnut siihen paikkaan, joten hän maksoi Tim Osmaan taksimaksun ja taksi vei miehen toivomaansa klubiin, luultavasti. Vasta vuosia myöhemmin tälle kertojalle selvisi, että kyseessä oli Osama bin Laden.

Globe-lehti ei netissä avaudu suomalaisille. Sen sijaan monet bloggaajat kertovat tarkasti lehtijutun sisällöstä

Tässä yksi bloggaaja