Ensimmäistä kertaa MSC osallistuu pride-kulkueeseen omana ryhmänä. Aikaisemmin on oltu mukana vain yksityishenkilöinä. 1994 Espalla puistojuhlassa “homohäissä” vihittiin leikisti yksi nahkamiespariskunta.

 

MSC:n varapuheenjohtaja Jyri sanoo, että vihdoin MSC on omalla porukalla mukana pride-kulkueessa. MSC sijoittuu kulkueen loppupuolelle karhujen lähelle. Kokoontumispaikka on Senaatintorin portaiden edustalla lauantaina 2. heinäkuuta, klo 12. Pukeutumisesta sen verran, että jokaisen toivotaan pukeutuvan oman fetissinsä mukaan. Luultavasti tulee olemaan kuuma. Vettä mukaan juotavaksi.

MSC:llä ei ole omaa autoa eikä mitään moottoripyöräryhmää. Kaasunaamareita toivotaan mukaan mahdollisimman paljon. Ajatus oli, että ne pannaan päälle sen kadunkulman lähellä, jossa viime vuonna oli kaasuhyökkäys. Periaatteessa on voimassa naamioitumiskielto, joten koko aikaa ei voi pitää naamaria päällä.

Turvallisuusohje on saatu. Paikalla on paljon Securitasin vartijoita ja poliiseja. Tärkein ohje on, että on kuunneltava, mitä ohjeita annetaan. Poliisin ohjeita esim. pysähtymisestä on kuunneltava ja noudatettava.

 

Kaikki mukaan. Nyt se on entistä tärkeämpää.

 

 

Puistojuhlaan tulee oma teltta. Sekin on uutta. Teltalla kannattaa käydä ja jäsenkortti on syytä olla mukana.