Koko Australia tietää nyt, että Aaron Ecclestonella on ns. Prinz Albert eli rengas peniksen kärjessä. Lehdistö on saanut siitä kovasti kirjoittelun aiheita. Aaron on Old Hill Wanderers -joukkueen kapteeni.

Mitä tapahtui? Pelissä Swinburne Universityä vastaan pallo osui 28-vuotiasta Aaronia herkkään kohtaan. Pelaaja kurkkasi, kuinka kalulle kävi.  Erotuomari huomasi ja kutsui Ecclestonen sivuun sisätilaan. Selvitettiin syytä itsensä tutkiskeluun.  Kun palattiin kentälle, pelaajalle näytettiin punaista korttia.

Monet australialaiset mediat selvittelivät tapausta. Tuomarin ratkaisua pidettiin vääränä, vaikkakin kaikenlainen korujen käyttö jalkapallokentällä on kiellettyä. Mutta nyt oli kysymys intiimistä korusta. Lehdissä arvuuteltiin myös, joutuiko Ecclestone esittelemään korunsa tuomarille.

Pelaaja itse on ottanut tapahtuman huumorilla. Twirtterissä hän kertoi: “En usko, että äitini on kovin onnellinen”. Virallisesti pojalla on siis rengas peniksessä.

 

Youtube-video (piilotettu video, vain tällä linkillä näkyy)