Vieraanvarainen Antwepen kutsuu nahka- ja fetissimiehiä Leatherprideen ensi viikonvaihteeksi. Viiden päivän tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa.

Leatherpride alkaa ensi torstaina ja päättyy viikon päästä maanantaina (19.-23.1.2012). Viime vuonna tapahtumiin osalllistui 3 000 miestä. Vieraita oli eri puolilta maailmaa ja Full Fetish -pääjuhlassa oli 2 000 osanottajaa.

Tänä vuonna on tarjolla kansainvälisiä DJ:eitä, kaksi virallista päivällistä, 52 eri tapahtumapaikkaa ja kolme suurta partya. Maksuttomat shuttle-bussit kiertävät hotellien, The Bootsin ja pääjuhlan väliä. Viikonlopun aikana valitaan myös Mr Leather Belgium 2012.

Antwerpen on kaupunkina jossain mielessä erilainen. Siellä on paljon ortodoksijuutalaisia, jotka omassa kaupunginosassaan lähellä rautatieasemaa ovat katukuvassa varsin näkyviä. Samassa kaupunginosassa on myös suuri määrä jalokiviliikkeitä. Vuonna 2007 siellä järjestettiin EuroGames-urheilukisat.

www.leatherpride.be

 

Tämä on ilmeisesti viime vuode Mister Leather

 

mr-belgium