Viime keskiviikkona 15.2.2012 oli Tukholman SLM:n klubilla vuosikokous. Jäsenistö oli runsain määrin tullut paikalle ja kokous vallitsi yhdistykselle uuden hallituksen. Piteristä tulee puheenjohtaja.

slmstockholmlogo

Tukholman SLM:n hallituksessa on kaksitoista jäsentä. Puheenjohtajaksi valittu Piter on usean vuoden ajan toiminut varapuheenjohtajana. Hän kertoo, että kerhotiloja tullaan uudistamaan. Kerholla käy runsaasti nuorempaakin väkeä. Vaikka kerhon toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen, kerhotila on ollut vuoden aikana auki yli 160 kertaa. Kerhon vahvuus on siinä, että jäsenet sitoutuvat toimintaan.

SLM Stockholmilla on 750 jäsentä.Se on yksi Euroopan suurimmista nahka- ja fetissikerhoista. Viime vuonna juhlitiin 35-vuotista taivalta. Tänä vuonna Baltic Battle täyttää 35 vuotta. Juhlat pidetään syyskuun 28.-30. päivinä 2012.

Muillakin kerhoilla on vuosikokouksia helmikuussa. SLM Oslo pitää kevätkokouksensa lauantaina 18.2.2012. SLM Malmön vuosikokous on viikkoa myöhemmin lauantaina. Samaan aikaan kokousta pidetäään myös SLM Aarhusissa.