Maaliskuun 16.-17. päivinä valitaan Poznanissa Puolassa Mr. Leather Poland 2012. Tapahtuman järjestää Dark Angel Club ja juuri perustettu Leather Poland Association. Se on Puolan ensimmäinen rekisteröity nahka- ja fetissijärjestö.

mrleatherpoland

Viime vuonna oli Puolan historian ensimmäinen Mr. Leather -kilpailu. Suosio oli melko suuri. Mr. Leatheriksi valittiin Przemek. Hän on nyt kierrellyt Euroopan suurimmissa nahka- ja fetissitapahtumissa. On vain ajan kysymys, että ECMC:n jäseneksi saadaan puolalainen nahkakerho.

 

Puolassa on monin tavoin kehittymässä vapaampi ilmapiiri. Tilanne oli siellä ongelmallisin vuoden 2005 tienoilla, kun hallitus aktiivisesti yritti estää mm. pride-paraatin. Sen jälkeenkin poliisi on ottanut eri kaupungeissa yhteen priden vastustajien kanssa. Kuitenkin tilanne on selvästi rauhoittunut. EuroPride oli Varsovassa pari vuotta sitten.

 

Lisäinfoa maaliskuun kisasta