Viime viikonvaihteessa valittiin Chicagossa tämän vuoden International Mr. Leather. Voittaja ja perintömisterit ovat kaikki amerikkalaisia. Mr. Leather valittiin nyt 34. kerran.

Tässä ovat kilpailun voittajat:

International Mister Leather 2012 Woody Woodruff, myös Mr. Michigan Leather 2012!
First Runner up: A.C. Demidont Mr. Eagle New York 2012
Second Runner up: Kevin Jordan Mr. DC Eagle 2012

International Mr. Bootblack 2012 Winner: Nick Elliot Portlandista, Oregonista.

 

Yli 2 000 nahkafania oli Hyatt Regency Chicago -hotellin tanssiaissalissa seuraamassa loppukilpailua. Kilpailun isä ja perustaja Chuck Renslow on edelleen voimissan, koska hän piti tervehdyspuheen ja jakoi palkinnot. Puhujalistalla oli myös Chicagon nahka-arkiston ja museon edustaja Rick Storer.

iml2012

 

Tuomaristossa Viron Jaak

 

Finalisteja oli 20 ympäri USAta ja muuta maailmaa. Heitä arvioitiin lavasäteilystä, persoonallisuudesta, nahkaesiintymisestä ja ulkoisesta olemuksesta. Tuomaristossa oli myös virolainen Jaak, joka oli mm. viime kesänä Helsingissä TOEn  aikaan virolaisten kerhon edustajana. (Euroopasta oli nyt kaksi tuomaria).

 

Tässä koko tuomaristo: International Mr. Leather 2011 Eric Guttierez (Pariisi), Stephen Blackwell (Palm Springs, CA), Brian Conway (Denver, CO), Jaak Evert (Viro, Tarto), Dave Hughes (New York, NY), Steve Ranger (Washington, D.C.), Ira C. Smith (Fort Lauderdale, FL), Dave Watt (Michigan), ja Andrea Zanin (Toronto).