Mister Leather Finland –kilpailuja järjestettiin jo 1980-luvulla Finlandization-tapahtumien yhteydessä. Vuoden 1985 Mister Leather Finland oli mukana tämän kesän Helsinki Priden kulkueessa ja hän kävi myös pääjuhlassa MSC:n teltalla, ja hänellä oli yllään voittajan nahkainen nauha.

misterleather1985

Kovin monta kertaa kilpailuja ei ole saatu pystyyn, koska halukkaita kilpailijoita ei helposti löytynyt. Tänä vuonna voittajalla on uusi titteli: Mister Fetish Finland. Valinta tapahtuu Finlandization 26 pääjuhlan yhteydessä ravintolalaiva Wäiskillä lauantai-iltana. Jokainen juhlaan tulija saa lipukkeen, jolla pääsee vaikuttamaan valintaan. Juhlakansan on hyvä olla paikalla viimeistään klo 22 mennessä, koska kilpailijat esittäytyvät heti alkuillasta.

 

Voittaja saa matka-avustuksen Mr. Leather Europe –kilpailuun, ja muitakin palkintoja on tiedossa. Mr. Leather Europe –kisassa syksyllä Hampurissa on mahdollisuus tavata muiden maiden mistereitä. Keski-Euroopassa vastaavanlaiset kilpailut ovat suosittuja, ja Misterin titteliä arvostetaan.

 

Priden pääjuhlassa kesäkuun lopussa oli MSC:n ja Karhujen yhteinen teltta.

prideteltta