Viimeiset hetket hankkia lippupaketti MSC:n 40-vuotisillalliselle

MSC:n 40-vuotista taivalta juhlitaan elokuun viimeisenä viikonloppuna. Juhlinta huipentuu lauantaina 27.8.2016 juhlaillalliseen ja pääjuhlaan, jossa valitaan tämän vuoden Mister Leather Europe.

Juhlintaan osallistuu kymmeniä eurooppalaisten nahka- ja fetissikerhojen lähettämiä ryhmiä. MSC:n jäsenet ja muut suomalaiset pääsevät mukaan hankkimalla lippupaketin, jonka hintaan kuuluvat kaikki juhlaviikonlopun tilaisuudet (123,50 euroa) tai lippupaketin pelkästään lauantaiksi (88 euroa). Lippuja myy Tiketti, ja lippujen myynti jatkuu sunnuntaihin 21. elokuuta saakka. Juhlaillalliselle ei myydä ovella lippuja, vaan liput on hankittava Tiketin kautta.

https://www.tiketti.fi/Msc-Finland-Toms-Club-40th-Anniversary-Kulttuuritehdas-lippuja/39594

 

MSC:n 40-vuotisjuhlaillallinen alkaa lauantaina klo 18 Ruoholahdessa Kaapelitehtaalla sijaitsevassa Hima & Sali -ravintolassa. Juhlaillallisilla on “täysihoito” eli ruoat ja juomat kuuluvat lipun hintaan. Illallisella ovat läsnä myös Mister Leather Europe -kisan kilpailijat.

Juhlaillalliselta siirrytään Töölöön, Kulttuurikeskus Korjaamolle klo 22 alkavaan pääjuhlaan. Pääjuhlassa valitaan tämän vuoden Mister Leather Europe. Kilpailijoita on yksitoista. He tulevat Itävallasta, Belgiasta, Ranskasta, Saksasta Baden-Württembergin alueelta, Irlannista, Italiasta, Puolasta, Espanjasta, Englannista, Suomesta ja Hollannista. Jokainen on oman maansa Mister Leather/Fetish -kilpailun voittaja. Tässä kilpailun osanottajat

 

kilpailijat msc40

 

 

Juhlaviikonlopun tapahtumista on lisää tietoa tulevan viikon aikana  tässä MSC Finlandin kotisivulla. Tapahtuman taustaa on lyhyesti tässä uutisjutussa

http://ranneliike.net/teema/elokuun-viimeisena-viikonloppuna-helsingissa-vilisee-iso-maara-mistereita?aid=12530