Perjantai-ilta DTM:ssä oli hieman erilainen kuin normaalit perjantait. Salit olivat täynnä täyteen nahkaan, kuniin tai muihin fetisseihin pukeutuneita miehiä, valtaosa ulkomaalaisia. Joukossa oli “mistereitä”, joiden olkanauhat kertoivat, mistä he tulevat.

Oli menossa MSC Finlandin juhlaviikonlopun tervetulojuhla. Ennen puolta yötä lavalle kutsuttiin lauantain Mr. Leather Europe -kilpailun osanottajia, yhteensä yksitoista miestä. Juontajana oli lihaksikas, naurava Pete of Finland. Hän juontaa myös huomisen loppukilpailun. Ryhmäkuvassa hän on keskellä. Kuka hän on?

kokotiimi

 

Tom’s blogissa kerrotaan, että hänet tunnetaan myös nimellä Barber Pete. Hän on lähtöisin Tampereelta. Vuonna 1999 hän tutustui Tom of Finland -säätiöön ja Durk Dehneriin. Siitä alkoi yhteistyö. Juuri nyt hän asuu Miamissa miesystävänsä kanssa. Tarkoitus on muuttaa takaisin länsirannikolle lähiaikoina. Hän itse kertoo näin – suomenkieli ja länsirannikon englanti vaihtelevat sujuvasti:

 

 

Yhteiskuvassa Pete of Finland, MSC:n puheenjohtaja Esa ja ECMC:n sihteeri Daniel Dumont.

pete-esa-ecmc