MSC Finlandin entinen puheenjohtaja Jukka L. on kuollut viime syksynä pitkään sairasteltuaan. Jukka valittiin puheenjohtajaksi lokakuussa 1984.

 Hän oli silloin 24-vuotias, hyvännäköinen MSC:n jäsen. Prätkäpostissa häntä verrattiin ulkonäöltään Maxwell Caulfieldiin. Kun hän edusti MSC:tä kansainvälisissä tilaisuuksissa, hän sai paljon huomiota ja kiinnostuneita katseita. Vuonna 1987 hänet valittiin historian toiseksi Mr. Leather Finlandiksi.

Jukka oli puheenjohtajana aloittelija; sen hän itsekin myönsi. Hän oli jonkin aikaa toiminut yhtenä kerhoisäntänä Vilhovuorenkujan klubilla, ja sen vuoksi hän tunsi paljon kerhon jäseniä. Uusi hallitus tuki monin tavoin nuorta puheenjohtajaa.

Jukan puheenjohtajuus kesti vuoden 1988 loppuun. Koko puheenjohtajuuskausi oli hyvää aikaa. Oli oma kerhotila ja paljon tapahtumia. Vuosina 1986 ja 1988 järjestettiin ensimmäiset Finlandization-tapahtumat. Prätkäposti ilmestyi säännöllisesti. Jukka lopetti omasta toivomuksestaan puheenjohtajuutensa 1988.

 

Jukka kuoli 12.10.2016 ja hänen siunaustilaisuutensa oli lokakuun lopulla. Tuhka on siroteltu Maunulan uurnalehdon sirottelualueelle. Hän oli kuollessaan 56-vuotias.

 

Osanottomme ja Jukkaa kunnioittaen,

 

MSC Finland Tom’s Club ry.

 

 

 

Jukan viimeinen “päiväkäsky” kerhon lehdessä Prätkäpostissa syksyllä 1988