Tämän viikonvaihteen ajan Hampurissa juhlitaan merellisesti mottona “Sleazy Hamburg”. Juhlat liittyvät Hampurin sataman syntymäpäivään. Nahka- ja fetissiskene on liikkeellä.

Viikonvaihteen juhlien kohokohta on Mr. Leather Hamburgin 2011 valinta. Edellinen mister David Schneider edusti sukupolvenvaihdosta, ja hänet valttiin myös German Mr. Leatheriksi. Nyt haetaan seuraajaa. Mister-tittelin kantajalla on oltava charmia, lavasäteilyä ja huumorintajua. Mitään muskelipakkauksia ei etsitä. Kisan järjestää nahka- ja fetissiklubi Spike (ECMC:n jäsen).

Kilpailu on lauantai-iltana Shake-klubilla. Puoliyöhön saakka on tiukka pukukoodi, sitten mennään vapaammalla. Kandidaatteihin voi tutustua jo tänä iltana mm. Slut -nimisessä homopaikassa.

Mr. Leather Hamburg osallistuu lokakuussa Mr. Fetish Germany -kilpailuun, ja siitä voi aueta tie syksyllä Kööpenhaminassa pidettävään ECMC:n European Mr. Leather -kisaan.

 

Monet tahot ovat mukana nahka- ja fetissijuhlinnassa. Homoinfopalvelu Hein&Fiete järjestää ensimmäistä kertaa vintage-kirpputorin. Siellä on myyntitilaa nahkavaatteille ja muulle fetissitavaralle, on kirjanmyyntipaikka, soppaa, kahvia ja piirakoita, ja halukkaat voivat pystyttää myös omia myyntipöytiään.