USAssa on pitkä perinne Mr. Leather -kilpailuilla. Runsas viikko sitten valittiin kaksi misteriä.

misterleathersanfrancisco2012

Toissa viikonvaihteessa (3.3.2012) pidettiin San Franciscossa tämän vuoden Mr. San Francisco Leather kilpailu. Voittaja on Jesse Vanciel. Kilpailusta on kuvia ja selostus tällä englanninkielisellä nettisivulla

Mr Leather San Francisco -kilpailu 2012

Edellinen Mr. San Francisco Leather 2011 otti voiton ja velvollisuutensa vakavasti. Hänen nimensä on Darren Bondy ja hän todella  oli mies paikallaan. Hän järjesti mm. 12  Black Saturday -iltaa kotibaarissaan Powerhousessa. Siellä kerättiin raha-apua 12 000 dollaria Leather Alliancelle, the Bare Chest Calendarille, CARASille, Tom of Finland Foundationille ja  Leather Archives and Museum -organisaatiolle. Lisäksi hän järjesti koulutussarjan eli teki workshopeja teemana “Making the Connection”. Kaksi kertaa kuussa hän kutsui tunnettuja nahkamiehiä San Franciscon alueelta keskustelemaan BDSM-kysymyksistä. Näissä illoissa saatiin historiaa, tietoa ja tekniikkaa mm. bondagesta, master/slave-suhteista, yms. Tällä sivulla on näytteeksi viime kevään ohjelma

Making the Connection

Missourissa valittiin 3.3.2012 Mr Missouri Leather 2012. Voittaja on Scott O’Brien. Kilpailu on järjestetty jo ainakin 29 kertaa. Tällaisissa tapahtumissa on Amerikassa mukana hyväntekeväisyys. Nytkin kerättiin rahaa HIV/AIDS-potilaiden asumiseen.

Mr Leather Missouri 2012

mr-leather-missouri