Keskiviikkona 19.2.2014 SLM Stockholmin vuosikokouksessa valittiin Anders Selin johtamaan yhdistystä seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Edessä on järjestön 40-vuotisjuhlat ja klubitilan 25-vuotisjuhlat.

Taloudellisesti yhdistyksellä menee hyvin. Budjetti on ylijäämäinen. Jäseniä on 874, ja SLM Stockhom on yksi Euroopan suurimmista nahka- ja fetissiklubeista. Kerhotila on auki keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin, ja muina päivinä on erityisryhmiä. Kerran kuussa tilaa annetaan muiden alan järjestöjen käyttöön.

Uusi puheenjohtaja on “vanha tuttu” näissä piireissä. Hän on toiminut mm. RFSL:ssä, Tukholman Pridessä ja HBT Socialdemokraterna-ryhmässä.

Kokous valitsi kunniajäseneksi pitkä linjan miehen Jon Vossin, joka nykyään johtaa QX-yritystä.

(Lähde: http://www.qx.se/noje/25834/anders-selin-tar-over-som-laderboss )Keskiviikkona 19.2.2014 SLM Stockholmin vuosikokouksessa valittiin Anders Selin johtamaan yhdistystä seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Edessä on järjestön 40-vuotisjuhlat ja klubitilan 25-vuotisjuhlat.

Taloudellisesti yhdistyksellä menee hyvin. Budjetti on ylijäämäinen. Jäseniä on 874, ja SLM Stockhom on yksi Euroopan suurimista nahka- ja fetissiklubeista. Kerhotila on auki keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin, ja muina päivinä on erityisryhmiä. Kerran kuussa tilaa annetaan muiden alan järjestöjen käyttöön.

Uusi puheenjohtaja on “vanha tuttu” näissä piireissä. Hän on toiminut mm. RFSL:ssä, Tukholman Pridessä ja HBT Socialdemokraterna-ryhmässä. Anders Selinin kuva RFSL:n sivulta

andersselin

Kokous valitsi kunniajäseneksi pitkä linjan miehen Jon Vossin, joka nykyään johtaa QX-yritystä. Kuva otettu 20.2.2014 Helsingissä.

janvoss

(Lähde: http://www.qx.se/noje/25834/anders-selin-tar-over-som-laderboss )